O prenoćištu

Prenoćište ‘’Ponte Bianco’’ se nalazi u srcu grada, na mestu gde se može osetiti pravi iskonski duh Vranja, grada meraka i sevdaha, nedaleko od čuvene Baba Zlatine ulice, poznate po kući u kojoj je odrastao i najlepše priče o Vranju ispričao čuveni Bora Stanković. Prenoćište raspolaže kapacitetom od 12 smeštajnih jedinica. Ono po čemu je prenoćište ‘’Ponte Bianco’’ jedinstveno jesu izuzetno komforne sobe čija kvadratura od 15 do 37 kvadratnih metara svakom gostu pruža izuzetan užitak i prijatan boravak. Svaka soba je uređena i koncipirana na poseban, originalan način i odiše prisnom, domaćinskom atmosferom. Prostrane sobe i pristupačne cene u kombinaciji sa vrhunskom uslugom i ljubaznim osobljem u izuzetno prijatnom okruženju, nude gostima i posetiocima, jedinstveno iskustvo.

Sve sobe su opremljene u skladu sa savremenim svetskim standardima i poseduju: od savremenih materijala izrađene dušeke i jastuke koji garantuju miran san, radni sto, wireless internet konekciju, priključak na kablovsku televiziju sa preko 100 kanala, većina njih u HD rezoluciji, LED smart TV, klima uređaj sa individualnim podešavanjem, bešumni mini bar, moderno dizajnirana i opremljena kupatila. Gostima je takođe na raspolaganju sef na recepciji prenoćišta.

Doručak se služi u restoranu i uključen je u cenu smeštaja. U sklopu prenoćišta nalazi se bar otvoren do 24 h, savršeno mesto za opuštanje nakon napornog dana. Za vozila gostiju prenoćišta obezbeđena su parking mesta uz samu zgradu pokrivena video nadzorom, kao i mesta u podzemnoj garaži. Parking je besplatan za goste.

Naše ljubazno osoblje će rado izaći u susret Vašim zahtevima i time opravdati reputaciju koju je prenoćište steklo za veoma kratko vreme. Verujemo da ćete nakon prvog boravka u prenoćištu ‘’Ponte Bianco’’ poželeti da ponovo budete naši uvaženi gosti.


Kontakt

Adresa:
Branislava Nušića 2
17500 Vranje

Telefoni:
+381 (0)17 401 401
+381 (0)17 401 400
+381 (0)60 0400 110
+381 (0)60 3999 901

E-mail:
recepcija@pontebianco.rs